Remsa översiktsbild GKF.jpg

Vilka är vi?

Vi har ett stort konstintresse och arbetar ideellt för att GKF ska ligga i framkant när det gäller att föra fram olika typer av konst i Göteborg.

Vi arbetar för att GKF ska vara den naturliga mötesplatsen för konstintresserade i alla åldrar. Titta gärna på föreningens målbild 2022.

Marianne Segenstedt, ordförande

Ann-Margret Avellan, vice ordförande

Gun-Britt Berglund, adjungerad ledamot

Bengt Ellison, kassaförvaltare
Mia Frankedal, ledamot

Eva Gilborne, ledamot

Kristina Landqvist, ledamot

Pontus Lidgard, adjungerad ledamot

Evelina Skageby, ledamot

Ulla-Stina Wikander, ledamot
Anna Wiking, ledamot

En delvis arbetande styrelse, bestående av 10-12 personer som träffas ungefär en gång i månaden för att följa verksamheten ur olika perspektiv och föra föreningen framåt och in i moderna tider.

Kansli

Pontus Lidgard, samordningsansvarig

Mari Axelsson

Gun-Britt Berglund, ekonomi

Emma Lord

På vårt kansli sköts allt det administrativa, från kontakt och kontrakt med utställare, kontakt med myndigheter och samarbetspartners, mediakontakter, inbjudningar, ekonomi, IT-frågor, skötsel av galleriet mm.

Erfarna deltidskanslister ser till att allt fungerar och är också kontakten utåt mot medlemmar och andra externa samarbetspartners.

Programgruppen

Ann-Margret Avellan, ansvarig

Ulf Davidsson

Eva Gilborne

Ellinor Liljeblad

Barbro Matsson

Vi tar fram de mycket uppskattade programpunkter som presenteras i vårt Nyhetsbrev inför varje säsong.

Gallerigruppen

Bengt Ellison, tf ansvarig

Mia Frankedal

Kristina Landqvist

Pontus Lidgard

Ulla-Stina Wikander

Vi söker och kontrakterar konstnärer för framtida utställningar i våra gallerier.

Kommunikationsgruppen

Pontus Lidgard, ansvarig

Britt-Marie Bohlin

Eva Gilborne

Evelina Skageby

Vår uppgift är att engagera och informera via hemsida, sociala medier, annonsering och fysiska mötesplatser.

Inköpsgruppen

Kristina Landqvist, ansvarig
Emma Lord

Valberedningen

Ulf Davidsson, sammankallande

Ellinor Liljeblad

Jenny Nilsson

Helgvärdar

Jenny Nilsson, schemaanvarig

Andrej Reve

Maja Sikorska

Våra helgvärdar är viktiga. De ser till att galleriet kan hålla öppet även på lördagar och söndagar.